Na popud myšlenek
Anotace: Volný verš v galimatyášovém provedení.
Červavé zdivo, prach odkvětl ze skulin,
sebemenší zářek promítne se.
Konějšení hrubosti,
ctnost na pokraji váhání.
Expresivní králíkárna.
Králíčkárna.
Sálající hladina tklivosti,
pročeš vřava.
Rozmělnění zlosti dvě tahy,
planá námaha.
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)