Zashit v domnění a pubu jest. Kácet baby jako les. Milenky co otevřou ti chvíli, vteřinou uběhneš života míli. Pábení života je na dlouhou trať, tak z pubu se ztrať. Když chlastat tak jen s babou. Ve špičce smyslnou a hravou.
22.12.2019 23:06:44 | šerý