Všem tady přání posílám
v té předvánoční chvíli
aby nebyl nikdo sám
a veselí jste byli
Až rolničky zazvoní
a svíce rozsvítí se
v kuchyni to zavoní
to pochoutkami v míse
pod stromečkem dárků pár
milovaným pro radost
láska je největší dar
pro ty své jí mějte dost
Všichni ať si po svém slaví
v duši klid a hodně zdraví!