Vánoční koncert
Vánoční koncert Karla, to byla síla
z not Zlatou Prahu písněmi ozvučila
pražské Lucerny chvála, k čemu by byla
kdyby zpěv nenasála, tichem odbyla
Tichou noc, Svatou noc, bez tónů veselých
na ruce múz v gala polibků nesmělých
vzdala se ve prospěch vánočních soukolí
úklidu, shonu a příprav na večeři
štědrou, když nastane klid, když se zešeří
nad stověžatou zpěv andělů v ozvěnách
s nápěvem ´Gloria´ zní v času proměnách
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Květka Š., Fany, Amonasr, jenommarie, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (4)