vánek babího léta
které ještě teprve přijde
zavanul na poutní místo
tvých dlaní
moře snů se přelévá
přes okraj vnitřních světů
hledá nové náměty
a kříží je s vybledlou linkou
starých skicáků
a na střeše našeho činžáku
se usadila spirituální vůně
indických brambor
jen počkej až jednou úrodu indických brambor přiveze z Arjunova pole Rámův a Bharatův traktor !!!****BHÓH. :-D*
26.12.2019 10:26:23 | Frr
Ona není spirituální jen ta vůně neobvyklých koření, ale i ta barva...T
26.12.2019 09:17:33 | aravara