Když budoucnost nejistá je
stejně jak divnochuť božských fíků
už tušíš, že nad ní se snadno nevyhraje
neb plná je otazníků...
#jemnáčtyřverší ❤️????
Otazníky k ní však patří, chtít vše vědět, není snažší. ^ST^ ;-)
29.12.2019 18:38:16 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?