Pohádky jsou jenom pro děti
Anotace: Ahoj, dobrý den, všem
Milovala jsem svoje kroky
tančící po asfaltu
balerínky poskakující
dneska už se nenosí
nebo alespoň ne tolik
abych o ně stála
tvrdost vystřídala jemnou duši
to se asi časem musí
člověk tuší
že pohádky jsou jenom pro děti
ale básníci (prokletí) mi přesto odvětí
že i pro nás je možná kousek
v naší smělé touze
v našem popudu
a tomu kdo křičí
JÁ UŽ NEBUDU
nevěří
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: Donne, jitoush, jenommarie, Kapka, Básník Karel, Frr, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (5)