Hrdost, co skrytá je na dně duše
z prachu vymetla vzpomínek zbytky
Před životem teď nahá je a bez retuše...
A už nemá nárok na námitky...
#jemnáčtyřverší ❤️????
Hrdost je, když odmítneš něco, co druhý neodmítne i když by měl. Hrdost je úcta k sobě samému i druhému. Úcta je výchova...
02.01.2020 14:38:54 | Isla
HrdoST bývá různá.
Nejkrásnější JE,
když v dětech,
jen to dobré uzraje.
To je radost a hrdost neskrývaná. ;-)
01.01.2020 13:55:56 | jenommarie