Zlatým písmem do srdce
rýt touhy v prošlé záruce
Pak na hrob nechat vytesat
výčet všech milostných ztrát...
#jemnáčtyřverší ❤️????
Hezké. Jen si neumím představit náhrobek, který by to obsáhl :-)
02.01.2020 11:08:39 | petrzal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?