Možná, že konečně dospěla jsi
a otevřela svoje oči
Jak snadná je to proměna,
teď zjistilas, že svět se i jinak točí.
Je dobře, že už tě to nebolí
vždyť víš, ty můžeš cokoli.
Všechno bude stejný
možná ještě stejnější.
Slova starý známý
možná ještě známější.
Sníh zakryje stopy naše
stejně jako těch před námi.