Na nic nemyslet
Na nic nemyslet...
Tou procházkou
Okolo Tvých ňader
nic nezkazím
Ulehnu do dolíku
.........mezi nimi
Tvé vlahé dlaně
Namísto přikrývky
Na nic nemyslet
Jen naslouchat
jak Tvé šťastné srdce bije
Do pletence si
zaplést prsty navzájem
Být alespoň na chvíli
dva srovnáni v jediném
.......................klubku
životů zázračný propletenec
Nevím kolika sluncí dar
v nás dvou dohromady je uschován.....
Na nic nemyslet
zkouším už několikerý den
..................díky Bohu
stále ještě jsem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)