Slova jsou jako obrazy
Pravdu dí! Ta se nekazí
Slova jsou jako romance
Někdy na výši, někdy bez šance...
#jemnáčtyřverší ????❤️
Ó, Marie...
Tvá slova jsou jemná jako plyš
pohladí jak hebká ruka, když spíš..
Tvá odpověď není nikdy nemá
má hlubku... Jak básně od Erbena ????
03.01.2020 20:54:14 | Adele B.
Slova jsou jako žvásty,
chuť zkažené pasty.
Slova jsou jako přístav,
hladí a drží se představ.
Že JSME na správném místě
a směr držíme si jistě. Snad ;-)
03.01.2020 20:48:08 | jenommarie