na prostorném dvoře
plném pantomimy
na sebe hledí dva kněží
svazují své duše
kvartálním alkoholismem
z mešního vína
levitují
nad plachtou
Turínského plátna
stovky let násilí
pro prostý pojem
láska
Miluj bližního svého jako sebe samého...občas si říkám, jestli se tím lidi někdy řídili..
27.04.2020 08:54:04 | básněnka
hezké, hezké
08.04.2020 18:23:16 | Papavasiliu
láska nebo víra?
vždycky
když si přečtu něco takhle sugestivního
mám strach
že se mi to bude zdát
06.02.2020 17:02:47 | piťura
Láska neplodí násilí,
jestli se ti kněží nemýlí.
To jenom lidé sami netuší,
co dělat s ní a dávají si "za uši"
a z některých stávají se zloduši. ^ST^ ;-)
04.01.2020 09:34:30 | jenommarie