Až se tvé životní letky začnou lámat
sleduj stopy v písku křivolakých cest
a svobodnými kroky nech se nést
oddaná všemu směrem do neznáma....
#jemnáčtyřverší ❤️????
Takhle vzletně mluvili snad jen věštky v Delfám, aby jim nikdo příliš nerozuměl. :-)) Takže taky příliš nerozumím..
04.01.2020 12:54:48 | Lighter
Tvá jemná čtyrverší nemají chybičku Adélko.
Přidám si jej do oblíbených. ^ST^ ;-)
04.01.2020 11:19:21 | jenommarie