Anotace: ...
Presne tak, ako píše Marie :) najväčší nepriateľ je v nás, najskôr sa musíme vyrovnať so sebou a aj keď nikdy úplne nezmiznú tie hlasy ale začnú Vás viac povzbudzovať a tie negatívne chvíľky uvidíte ustupovať... snažme sa premýšľať, žiť a cítiť tak, aby sme sa na konci cesty nemuseli hanbiť :) pretože len Vy ste spoločník s ktorým neustále putujete :)
05.01.2020 21:16:22 | Dávid
Nejhorší boj má člověk sám se sebou.
Tak je třeba vynadat těm hlasům a držet se toho hlavního, který ti neškodí. Nutně i nahlas je poslat vždy někam. ;-) půjde to
05.01.2020 11:42:13 | jenommarie