Strach
Anotace: Probuzení k ránu pár hodin před vstáváním do práce je mrzutá a zlá hra
Mráz na duši útočí,
drápy ledové zarývá.
Děsivě krčí obočí,
zle na nás se podívá.
Na stole pláče svíce,
slzy jí na stůl tečou.
Konvice píská na kamnech,
vteřiny se tak vlečou.
Šípkové víno v sklenici,
hlava promítá obraz snů.
Snad mě to zase nezničí,
sám sobě tiše lžu.
Přečteno 252x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Xardas, šerý, Krahujec, Donne, Iva Husárková, jenommarie, Isla, Nepolíbený, Básník Karel
Komentáře (6)
Komentujících (4)