Bezvětří
Vanoce jsou pryc
I Ty
Stejne jako oloupu mandarinku
Z akce, ze sitky
Boli me nehty z toho loupani
A srdce z toho co jsem provedla
Nepodivam se Ti do oci
Nezvladam to bezvetri
A hloubku tve duse
Akce bez slevy
Co jsem si nekoupila
Protoze jsem na to nemela...
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Dávid, Eru Alonnar, jenommarie, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)