Noční můra
Anotace: Jedna postava od dětství stále do kola . . . .co nebo kdo to je nevím, ale její návrat teď po x letech mě dost zaskočil.
Po cestách nocí,
jsem ve snů moci.
Naděje zjizvené,
mých přání zbavené.
Jak hnusná tvář,
když péčí neplýtváš,
jeví se kolem mě děj,
nevlídnej, ošklivej a zlej.
Mysl se vzbouřila,
a dobře mířila,
když ve snech posílá,
temno co v sobě nosila.
Synonymem snů není teď přání,
strach vládne jímž jsme štváni,
lepí se na stěny těl
a utéci bych velmi chtěl.
Jen jedna postava se vrací,
od dětsví děsu je mi inspirací.
Neznám víc než její tvář,
pomoz mi jestlipak ji znáš.
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Isla, Xardas, šerý, Iva Husárková
Komentáře (8)
Komentujících (5)