Dopis
Jenom cár papíru tu na zemi leží...
Osudy ostatních vstříc budoucnu běží.
Dopis co nepozná poštovní schránku,
nemá svou obálku, adresu, známku.
Na zemi čeká, kdopak jej zvedne?
Přečte pár řádků a ke krovům vzhlédne...
Už nebude budoucnost, už bylo jen kdysi...
Vždyť dopisu pisatel tu na trámu visí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)