Na tripu úlevu nelze najít,
mlhavé představy se ti zdají,
sny nebo reálno, co teď je,
těžkosti odválo, částečně.
Nevím ale asi určitě :-D ;-) trip ne
09.01.2020 09:52:12 | jenommarie
Jen jiný úhel pohledu pomůže vidět věci i jinak.
Vzhledem k věku již neexperimentuji ;-)
09.01.2020 11:29:42 | petrzal