Na obláčku
Anotace: přepadla mě pohádková nálada
Čarovná
zbytečná poezie
mizí ve tmě
mizí s posledními paprsky slunce
po nich se sklouznu
dlouze
a měkce
vyprávět příběhy
všem skřítkům v kapradí
vílám tančícím až nad blata
maličkým lištičkám
vystelu doupata
prořídlým lesem
od kůrovce
snášená obláčkem
dlouhoměkce
Přečteno 177x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)