... člověk, ... i když si to nepřipouští je tvor endemický ...
a co ho přitahuje na místa ... svého zrodu ... a svých vnitřních orazů ..
... .... je záhada ...
*- ... tak jako lovec z buše když cítí posvátné chvění v místech kde složil svou první antilopu ...
13.07.2007 15:17:00 | HarryHH