Rébus
Z více.o řádků vypadlo .lovo
nejenom jedno, bohužel mnoho
aby to nebylo příliš fé.
.adši jsem vypustil ještě "er"
Řekni si, "já .e . tím pope.u"
Z těch .lov vem první ??????
No a že j.em to pěknej pe.
tak j.em vám umazal taky "es"
No a že nevíte co dělat dále?
Použij hlavu, p.o ???? k.ále
.eřaďte pí.mena jak mají být
vyjde vám z toho pořádná řiť
Jedinou ???? vám mile .ád ???
Přemejšlej hlupáku, po.aď .i .ám
Ono to .tejně nevíde,
Písmen je pět, chybí "E"
tak, víte už lidi, co to je?
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
Komentáře (3)
Komentujících (2)