Potkal ji v době
minulé a budoucí.
Na chvíli spolu zůstali
víc než bylo žádoucí.
Žal a bolest skrývá
za maskou smíchu.
O srdce své se nedělí
a dál platí daň hříchu.
Oheň a voda
vedou věčný boj svůj .
Když on odejít chtěl
neřekla mu STŮJ.
Pochopil, že ta holka
pro něho vlastně není.
Vše co s ní plánoval
jeden večer změní.
Drzý a troufalý byl
víc než se sluší.
Jak potom dopadl
každý z vás asi tuší.
Teď už ví
že slibovat se nemá.
Teď už ví
co splnit se nedá.
...to on už teď ví...