Anotace: ...
A kapky potu kanou z tvého čela
na moji nahou hruď.
Mlčím, ač křičet bych tak chtěla.
Co mi v tom brání? Asi stud...
Tak mlčky odevzdávám svoje tělo,
těžké tvou láskou, někam k počátku
všeho. Škoda je nocí, kdy se bdělo
bez dotyků. A škoda je všech začátků
které se ztratily v cizotě a strachu,
v samotě trýznivější než je smrt.
Však co jsme - jenom zrnka prachu,
která nalezla se
pro jeden bezvýznamný mrd.