Temné stíny nad hlavou
Anotace: když zavřu oči tak vidím města ve tmě, vidím je ve tmě a přesto osvětlená
Když odbíjí půlnoc
nezbývá nic než zoufalství
když odbijí půlnoc
tak v očích krvavých
není víc než chtíč a hřích
zpustnou i intimní chvíle
kdy radost mi plyne
ze vzpomínek
až odbije půlnoc
tak nezbude mi
než tíživá samota
a srdce ve dví
pokaždé
každou
každičkou nocí
svlékají ze mě to genius loci
proroci se svými zvony a půlnocí
za oknem tma a jen hvězdy nad tower bridge
zda ústa oslepnou a co uvidí v nich
...
V ulicích skáče voda
po kostkách skuhravých zloba
v obleku na míru
s rukama za zády
s knírkem a nad městem
Vědomí
vrátný
nevratný
Přečteno 191x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, Kapka, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)