šlehneme si
čerstvého vlhkého vzduchu
třpytivé kapičky na řasách
bosé nohy v kalužích vody
tančíme ruku v ruce
napříč deštěm
pod stromem křepčí
Elvis Presley se svou kytarou
Wolfgang Amadeus hraje na spinetu
do rytmu podupuje Caligula
na hlavě obří vavříny
v ruce kaskanětu
Janička Joplin
s rukama nad hlavou vlní bokama
John Lennon se uklání
stydí se, neví kam s rukama
vklouznu mu mokrá do náruče
doufám jen
že se Yoko Ono nedívá…
Exkluzivní VIP sešlost. Hned se ve mě ozvaly staré hity. Fajnová poetická exkurze.
11.01.2020 20:29:09 | šerý