Twilight
Galaxii koupil jsem, i s černou dírou
povedený tah, proč ne?
v lásce štěstí mě míjí, prý všechno s mírou
vesmír co s tím si počne?
teprve teď jsem si jist, že něco vlastním
kašlu na bourák a dům
z plazmatu, umím z hvězd číst, pod nebem vlastním
všem z uf svým kamarádům
kolik jsem za ni dal vím ne tak určitě
s láskou setkám se snad tam
kde svítí nejvíce - ve středu, k ulitě
spirálou za ní chvátám
kupuji světy jak rtuťové kuličky
a spoustu nicotní tmy
černých děr, tam hudli, tydli na housličky
zahraju stínům v přítmí
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Amonasr, Kapka, Květka Š., Marten, Iva Husárková, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (4)