maminko
světlem zapálené svíce
nadzvihnu tíži náhrobku
ať Tvá píseň lásky vystoupí
z řeky zapomnění
na břeh mého světa
a něhou zažene
smutek opuštěných zimních dnů...
V objetí vzpomínek na to nejsilnější pouto , vím o tom něco víc...vždyť víš...
16.01.2020 15:59:48 | Nikita44
Je dobře zavzpomínat a láska co máš v srdci prohřeje smutek zimních večerů...
14.01.2020 20:12:04 | vlnka
Moc hezká *S*mu*T*ně vzpomínková. ;-)*
Maminky jen jedny jsou, nikdy v srdcích neumřou,
nikdy.:-*)
13.01.2020 23:18:03 | jenommarie
Ach.....vzpomínky, jež nikdy nezapomeneme...též vzpomínám...naše maminky. přístavy klidu a lásky, pochopení a útočišt...neznám krásnějšího slova než maminka. v něm je vše...
13.01.2020 19:55:23 | Anděl