Vím
co všechno skrýt se dá
v dlaních tvých
a jaký dar
mě ustát bolest nutí
vím
co dala bych
za tvůj něžný smích
jedno obyčejné nadechnutí
Cítím z ní velkou sílu!! A nekonečný cit...tu v oblíbených musím mít :-) ST*
15.08.2020 16:52:43 | Majda
Citlivost a krása lze vyjádřit i prostými slovy.
Tak, jak v této tvé básni.
**
19.01.2020 13:05:28 | JC senior
Ach tak krásně jsi to napsala. Je to tak, když člověk opravdu miluje. ^ST^ ;-)
16.01.2020 15:21:54 | jenommarie