Slast
Anotace: Toužím jen po klidném konci, když blouzním, blouzním, blouzním...
Životem zmámený
a smrtí znásilněn,
já válím
své horké maso
ve škarpě
u dálnice D1
směrem na Prahu
Cítím zradu
a pach dechu
ze zubaté huby
srny
Zavírám oči
a úd se mi zvedá
ke hvězdám
mrazivé zimní oblohy,
když mě
kopytem dráždí
v řitním otvoru
Má krev
štěstím chladne
Já životem zmámený
a srnou znásilněn
umírám...
Komentáře (0)