Lednové haiku
Anotace: Různý pohled na zimu.
Kocourek vrčí
na sněhovou pokrývku
tlapky ho zebou
Huňatý husky
pobíhá kolem saní
už chce vyrazit
Všude je bilo¨
jenom saze z komínu
jsou škodolibé
Dětskou klouzačku
skryla chumelenice
zadek moc bolí
Přečteno 190x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)