proletěla by ses oblaky?
jedině když budou růžová
jako tahle voda
co mě koupe do hebka
to musí být zrovna růžová?
modrá mi připomíná
že nebe je daleko
a já ještě dál
a růžová ti připomíná co?
chvíle jako tyhle
kdy ani nevím
jestli na mě myslíš
ale přesto vím
že ke mně mluvíš
a poletíme?
poletíme
Všichni v nich rádi lítáme. Ne úplně často se zmůžu napsat komentář, ne že bych sama psala něco oslňujícího, spíš si málokdy řeknu - wow, tohle mi stojí zato přečíst ještě znova.
19.01.2020 00:15:09 | Neegoista88