mám tě ráda
kdesi za záclonou
v mlžném oparu
a přeci
vždy znovu
tolik jinou
v krůpěji rosy
něžném zrcadlení
po kterém z odlesku
dříve ruku vztáhnout
nevím ani
nechci tě zaplašit
dechu zadržuji
ty plna rozechvění
dáváš se cele světu
dáváš se mi