Anotace: ...
Na rtech je jen jedna otázka?
je v polibku láska
co je vysvlčena ozvěna
propast bez jména
dotek hledá jen cizí tvaře
jmenuješ všechny chtíče
propluje přes moře
co v tobě dlouze pláče
Jsme v dlouhém pekle
radosti žalu a smutku
podívej,co je v zrcadle?
Jen asi dva
Od znova
Blázni na Propustku.