PO APOKALYPSE
Anotace: Veršovaný příspěvek k událostem v Austrálii...
Ze špice stožáru
dívám se na zemi,
pokrytou sazemi
po velkém požáru.
Snad to trest boží je;
svět, který ochořel
až na kost ohořel,
zase však ožije.
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: m.n. - čas od času, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)