Sněhová koule
☺☺☺
Tam letí koule kulatá
tramtará a ratata
je uplácaná ze sněhu
vidíte ji?
Tu nílou nádheru?
Pak si našla jedna záda
bác,ta nebyla vůbec ráda
koule už není kulatá
teď je z ní placka placatá.
Uděláme novou a to hned
a pošleme ji rádi zpět.
Teď spadla na psí boudičku
a natloukla se.
Trošičku.
Vidíte..kulatá teď zase není
jak z té boudy spadla
celá se rozpadla.
Dala by se na modlení.
☺ ☺ ☺
Pozor pozor děti
tam další koule sněhu letí
nad hlavou se srazily
a ty bílé vločky
za límcem nás mrazily.
☺ ☺ ☺ ☺ ☺
~~~~~~~~~~~
Veselá, super. Líbí se mi...
22.01.2020 23:11:59 | Jaruška
Docela bych něco takového za límcem uvítala,
asi proto, že bych s tím poradila líp,
než s koulí bláta... Vytrácí se Ladovské obrázky zimy
a teď už i zima, tak jak ji znám... Alespoň tady u nás:-)
21.01.2020 21:15:04 | Dreamy
Pěkná koulená sněhová básenka ;-)
21.01.2020 16:48:36 | jenommarie