Anotace: ...
zastavila se
aby si
přepudrovala nosík
punčošky se jí
zařezávají
kamsi
tohle dělá
vždy po mordu
k smrti totiž
ráda vraždí
u zdejšího rybníka
cihlami labutě
najednou je
divné ticho
pak jí začne
hořet břicho
z očí vyletí
jistřička
obecenstvo
zírá
sem tam někdo
tleská
vesměs
muži
na povel