Anotace: ....
On
O vlasech černých dnes zas budu snít,
o sladkých rtech
..zavrať z očí mít.
Představy doteků
něžné jak samet,
cítit dlaň na těle..
sladká chuť na med.
Toužit po polibku,
kamkoliv dát,
usínat s představou,
co může se stát.
Ona
Slyšíš vzdech
ze rtů mých?
A pak dech tajím
V představě dotyků
s tebou se spojím
Dlaně mé nesměle
bloudí ti po těle
Až kam?.....nevím,
kam smím
Polibky chutnají
Kam dlaně nesmějí
Zaručeně
Na nedotčené...