Čekám zbytečně

Čekám zbytečně

Anotace: Doufám, že v lepší se obrátí.

Volný den já chtěla si užít
Ale kvůli dané osobě.... Vůbec co se snažím říct?

Vždyť já tu osobu miluju
Už od prvního dne ji sleduju.

Od prvního dne co viděla jsem ji
Mé srdce chtělo získat její něhu.

Můj mozek dokola připomínal si
Že její polibek může být i ve sněhu,

Může být tím pravým,
Ale to se nestane, vždyť já vím.

Marně si to vykládám
A teď něco postrádám.

Marně čekat přítomnost její,
Jak asi skončí tohle dění?

Asi půjdu radši spát
A ve snu se z toho vyřvávat.

Třeba zítra lepší bude den,
A všem nádherný se bude zdát sen.
Autor Vydima27, 26.01.2020
Přečteno 139x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí