Anotace: ...
zase máš v očích
cizí předměty
zase ti červená
bělmo
zase ti někdo
něco udělal
nebo ti nikdo
nic neudělal
nebo jsem ti to
neudělal já
utop se v tom
hadím pohledu
to všechno
kvůli tomu malému
nevinému křížku
který ti při loučení
svým neupraveným nehtem
udělal na čelo tvůj tatíček