Anotace: ...
zaujalo mě jak
ženám imponují
muži kteří smrdí lží
jak si mohou na chodníku
vykroutit krk
když cítí lživé pižmo
začal jsem si také vymýšlet
že když jsem vyšel z vězení
objevilo se koňské spřežení
místo očí
měl ten kočí
zrcadlo
že za tím zrcadlem
svítilo umělé slunce
na odvrácenou stranu
země
že párek
nacucaných klíšťat
jedoucích na velocipédech
objevil hranice vesmiru
že zažívám
černobílé orgasmy
že mám novorozenecké manýry
dokonce jsem tvrdil
že umím komunikovat s bohem
nezabralo to
připadal jsem si
jako ďábel
když vymyslel meruňky
což je mimochodem
pravda