Anotace: ...
chtěla od života
trochu víc akce
snažila se jazykem
vázat si tkaničky
hledala místa
kde muži mluví
vesnickou mluvou
která se podobá
jejímu jazyku
prohrála v kartách
schválně
veškeré šactvo
všichni muži měli boty
všichni měli tkaničky
každý chtěl vidět
její jazyk v akci
jen jeden chlápek měl
sandály