Anotace: ...
Na obláčku něhy
uprostřed mezi břehy
láska se smutkem se potkává
...žije dýchá rostává..
nadechne se...hledá hřích
sejme s tváře sníh
Je slyšet smích
možná jsme ale spiklenci
co za dvě deci
se stíny se potkává
v tichu zamává...
Ví že nemlčí....
Ví že nemlčí...