Z čeho žije poezie
trávou brouzdá bosa
po ránu si z rosy pije
vzbudí k zpěvu kosa
Z čeho poezie živá
za letního večera
duši lidem rozezpívá
z vod a lesů vyvěrá...
kdepak poezie, ta je srágora, ty jsi napsala krásnou básničku, ta je královna! :-)
04.02.2020 20:58:46 | ZH
Poezie žije z básníků. A když se podívá na liter, ví, že tam najde nádherné plody. Třeba u autorky jménem Kapka.
04.02.2020 15:08:48 | danaska
ST..Tvá něžná poezie Kapičko asi probudila i kosa u nás :-)Krásně mi ráno zazpíval při mé cestě do práce.
Ať jen máme stále krásné a hluboké lesy a také čisté bystřinky, potůčky a řeky, aby poezie mohla stále vyvěrat.
03.02.2020 21:20:13 | Jaruška
Děkuji za krásně milý komentík.
Ano, ať příroda je zdravá a radosti nám dává...
03.02.2020 21:27:52 | Kapka