to maj teda blbý
že neuměj nic jinýho
ale taková je doba
a ani my bysme nebyli jiný
...
nezbejvá, než.....
nechat to tak, jak to je
("ty ukňouranej dědku")
a koukat do prázdna
v tom nekonečném čase
kde se roděj děti
Jít po cestě která nikam nevede. I faleš v kožichu je vřelá, když jí stydno nezebe.
Líbí, Yry.
02.02.2020 23:26:41 | šerý