Anotace: ...
můj život je
jako ta holka s nohama do X
ta co sedává na baru
ta co po pěti fernetech
kupuje nový Subaru
život jaký bych chtěl
je jako ten originální Honzík
co zrovna náhodou
prodává Subaru
který má najeto jenom pár tisíc
má ho teprve druhý měsíc
a nechce za něj nic víc
než pravou lásku
na dvě hodiny