Štěstí ti se nevzdám
Anotace: Opotřebovaný a unavený to zvládnu i když nějak jde všechno hůř než dříve šlo
Někdy se dívám jen
na tebe a vidím
kdysi mlhavý sen
a náhle se stydím.
Co všechno již
nebudu nikdy moci
dát tobě, víš
je to až k zlosti.
Tolik bych chtěl
více než kdykoli
jen abych směl
rozhýbat štěstí soukolí.
Chátrá již tělo
mysl otupělá je
dost času uletělo
blíž k životu okraje.
Přesto budu bojovat
pro tvůj úsměv a kus radostí
Jen méně nyní však riskovat
ztrátu štěstí od kosti.
Přečteno 214x
Tipy 6
Poslední tipující: Guldrun, jenommarie, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)