Anotace: ...
bože, jaká je to krása
prohořívat
milovat neživé věci
milovat dávení pelikánů
čerstvé sítě pavouků
milovat klesání výtahu
milovat tání rampouchů
bože, jaká je to krása
zazdít se
Ty sebevražedné sklony...no to je k.r.ááá.s.a.
Už si na to tvé "jiné" psaní zvykám. Je fajn, že tu víc různých pohledů na vše. ^ST^ :-D
04.02.2020 09:36:56 | jenommarie