Anotace: ...já jsem
Pofoukej slunce,
žár jeho zchlaď.
Foukej jen tence...
po paprsku ho hlaď.
Pomazli slunce,
vyšlo ti vstříc
do hříšného tance,
stačilo říct.
Vezmi si slunce,
v dlaních ho skryj.
Do erupce konce
ze dlaní pij.
Předveď se, slunce,
ukaž svou krásu.
Výbuchu braň se,
hledej v něm spásu.
Pohlaď ho, slunce,
po horkém těle.
Balzámu unce
zhojí ho celé.
Pozvi ho, slunce
do svého světa.
Neskonči v půlce,
ať štěstím létá.
Přilétl ke slunci,
k jeho žáru.
Shořeli milenci
a je po páru....